• Este cel mai spectaculos si rapid tratament vazut vreodata, care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge 10 ani.
• Efect de lifting imediat: netezeste si lumineaza pielea , elimina ridurile de suprafata si reduce ridurile profunde de expresie.
• Mentine pielea tanara prin: stimularea intensa de colagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea texturii si calitatii pielii.

Conceptul
CooLifting gun pulverizeaza pe tesuturile fetei un flux puternic de CO2 combinat cu o concentratie foarte ridicata de compusi atomizati activi, la o presiune foarte ridicata si temperatura scazuta.
Aplicarea
Fluxul rece de co2 si compusii atomizati activi, combinati cu presiunea mare de aplicare, are ca efect:
• Motricitatea paradoxala a vaselor de sange: contractia vaselor urmata de dilatarea acestora stimuleaza microcirculatia. Expuse la acest stimul deosebit de rece, vasele de sange se comprima si se dilate alternative pentru contracararea efectului de criogenare.
• Crioforeza si baroforeza: multiplicarea activilor CooLifting prin rece extrem si presiune ridicata. Combinatia rece-presiune aplicata pe epiderm, are ca effect o penetrare profunda a acestuia de catre compusii CooLifting si o crestere exponentiala a efectelor acestora.
• Socul termic: stimularea tesuturilor de profunzime. Aceste tesuturi au o temperature normala de 36oc. Dupa ce sunt expuse unei scaderi a temperaturii atat de brusca, are loc o reactie instantanee a dermului profund.

Cum functioneaza?
Sesiunea de tratament
Un tratament simplu, efectiv, noninvaziv si rapid: in 5 minute deschide un nou viitor pentru rejuvenarea facial. Simbioza dintre concentratia mare de activi anti-aging si o activare eficienta a epidermului permit acestora sa penetreze pielea superior oricarei alte tehnologii.
Zone de aplicare
CooLifting este proiectat pentru a trata usor si rapid intreaga fata, cu scopul obtinerii unui effect general de lifting, care netezeste si lumineaza pielea, acordand o atentie speciala zonelor predispuse ridarii, atat cele de expresie cat si cele datorate imbatranirii : conturul ochilor, fruntea, glabela, obraji si zona buzelor.
Numar de tratamente
Protocolul CooLifting consta in:
• Tratament unic: rezultate imediate dupa o singura sedinta, effect de lifting: netezeste si lumineaza pielea, elimina ridurile superficiale si reduce ridurile adanci.
• Tratament de atac sau tratament soc: 8 tratamente intr-o luna (2 pe saptamana) pentru un effect de rejuvenare: stimulare intensa a sintezei de collagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea calitatii si texturii pielii.
• Tratament de intretinere: o sedinta de tratament la fiecare 2 saptamani.

Recomandă!