Dermapen este un dispozitiv medical format din doua parti: o piesa electrica de mana, conectata la o sursa de energie si un dispozitiv de unica folosinta format din douasprezece microace dispuse in forma de cerc. Cand dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscileaza foarte rapid si patrund in piele la o adancime care poate fi presetata in functie de scopul urmarit si zona care trebuie tratata, cu o viteza care, de asemenea, poate fi presetata.

Cum actioneaza Dermapen?
Dermapen este folosit pentru a intinde, ridica si intineri pielea. Este eficient in reducerea liniilor fine si a ridurilor, vergeturilor, cicatricelor chirurgicale si acneei. Fractionarea cu microace sau terapia prin inductia de colagen utilizeaza ace pentru a strapunge pielea intr-un mod controlat si precis.

Cand este indicat Dermapen?

Dermapen se foloseste pentru:

  • Reintinerirea tenului – diminueaza ridurile, confera pielii elasticitate si suport
  • Diminuarea petelor de la nivelul fetei, cum ar fi melasma, lentigine sau modificari pigmentare postinflamatorii
  • Imbunatatirea aspectului cicatricelor postacnee, dar si postoperatorii sau de alta natura
  • Tratamentul acneei
  • Imbunatatirea aspectului vergeturilor
  • Diminuarea cearcanelor

Procedura este dureroasa?
Tratamentul este nedureros si pentru majoritatea afectiunilor nu este necesara anestezie locala.

Ce efecte secundare pot aparea in urma procedurii?
Efectele secundare care pot aparea sunt nesemnificative. Este vorba de mici puncte de sangerare tranzitorii si o senzatie de uscaciune la nivelul zonei tratate. Comparativ cu alte tratamente de intinerire a pielii, Dermapen este sigur pentru orice tip de piele, se realizeaza intr-un timp scurt si presupune un disconfort minim.

Recomandă!