TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE TEHNICA MICROBLADING!

Sprancenele sunt ,fara indoiala, cea mai importanta caracteristica faciala!
Daca nu sunteti multumite de forma sau aspectul sprancenelor voastre naturale, este bine de stiut ca exista numeroase modalitati de a le stiliza, inclusiv fardul de sprancene, creioane speciale sau chiar tatuajul.
Acum insa, exista o optiune de ultima ora, foarte rapida, care ofera rezultate semi-permanente cu un aspect extrem de fin si natural!

Spre deosebire de efectele mult prea contrastante si nenaturale ale machiajului permanent, microbladingul asigura un efect mult mai fin prin desenarea sprancenelor fir cu fir si corectarea lor, rezultatul putand fi confundat cu o spranceana naturala. Firele desenate imita perfect firele reale ale sprancenei.

In ce consta, mai exact, tehnica de microblading?

Daca inca nu stii, aceasta tehnica este total diferita de tatuajul propriu-zis al sprancenelor.
In timpul procesului de microblading se utilizeaza un stilou special cu ajutorul caruia se deseneaza fire de par, unul cate unul, de culoarea, forma si grosimea firului de par natural. Firele de par desenate vor imita sensul de crestere al firelor de par naturale. De aici si efectul atat de real si natural!

Microbladingul, ca si sedinta, este un proces meticulos care dureaza aproximativ 2 ore pana la finalizare. Deoarece rezultatele vor dura intre 1- 3 ani inainte de a incepe sa se estompeze, este bine sa stiti ca tehnicienii acorda foarte multa atentie detaliilor. „Prima etapa este cea mai lunga si cea mai importanta. Cea in care decidem impreuna forma perfecta potrivita fizionomiei tale, culoarea pe care o vor avea sprancenele astfel incat sa se asorteze tenului si culorii naturale a parului, stabilim grosimea si desimea dorite„.

Cum se desfasoara o sedinta de microblading?
Inainte de inceperea sedintei de microblading, pe zona se aplica o crema cu efect anestezic pentru a minimiza disconfortul, urmata de un anestezic lichid. Cea mai buna parte a tehnicii de microblading este ca nu exista timp de asteptare.

Noile dumneavoastra sprancene arata impecabil chiar la finalul sedintei. Cu toate acestea, va recomandam o urmarire atenta timp de o luna de zile. “Procesul de vindecare este diferit pentru toata lumea si dureaza intre 25 si 30 de zile. Dupa o luna, recomandam o sedinta de retus pentru majoritatea clientilor. Aceasta dureaza intre 40 si 60 min”
“Spre deosebire de alte tehnici, carora trebuie sa le acorzi o atentie sporita, in ceea ce priveste mentinerea, tehnica microbladingului are o intretinere redusa, dupa vindecare, nu trebuie menajate in nici un fel si va puteti bucura in continuare de hobbyurile si activitatile duneavoastra obisnuite. Nu este necesara o ingrijire speciala, cu exceptia unui retus ce trebuie efectuat o data pe an“.

Recomandă!