RADIOFRECVENTA TRIPOLARA FACIALA – alternativa non-invazivă la „lifting facial” 

Fata dvs. este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Dar când aspectul dvs. nu mai reflectă modul în care vă simțiți, poate că este timpul pentru o schimbare.

Sa aratati mai tineri pentru mai mult timp este obiectivul final in frumusete și un lifting chirurgical a fost singura soluție. Cu toate acestea, la REBE’s Beauty House puteți avea Radiofrecventa tripolara Faciala – alternativa non-invazivă la „lifting facial”.

Radiofrecventa tripolara are drept scop:
-tratamente faciale
-se înmoaie liniile de încruntare și cicatricile
-netezirea ridurilor
-adăugați volum obrajilor
-corectați liniile fine
-tonifierea pielii
-refacerea pielii

Radiofrecventa Tripolara este unica deoarece combină cea mai recentă tehnologie de radiofrecvență, hidratarea fetei si tratamente personalizate, produsele de îngrijire a pielii puse împreună pentru a se potrivi nevoilor pielii.

Radiofrecventa Tripolara faciala

Ridurile sunt semnul indicator al îmbătrânirii. O caracteristică fiziologică a procesului de îmbătrânire este capacitatea de diminuare pe care trebuie să o produca colagenul de întinerire; o componentă cheie a texturii și elasticității pielii.

Ce aparat este folosit pentru întinerirea feței și pentru a trata ridurile?

Radiofrecventa Tripolara este un tratament rapid, non-invaziv, non-chirurgical care poate fi efectuat în orice moment al zilei. Radiofrecventa Tripolara încălzește și stimulează celulele sanguine din organism pentru a produce până la 95% mai mult colagen exact acolo unde este necesar. In tratamentul cu Radiofrecventa Tripolara nu există timp de recuperare.

Nu există, de asemenea, nici o decolorare sau umflare, iar machiajul poate fi aplicat imediat după tratament. Se obține o reducere de 69% a adâncimii ridurilor. În timp ce o reducere a profunzimii liniilor fine poate fi evidentă în două săptămâni de tratament, rezultatele complete vor fi apreciate numai după trei luni.

V-ar placea să va remodelati corpu, sa îmbunătățiți aspectul celulitei ,elasticitatea pielii și sa reduceți vergeturile? Vizitați zona noastră de tratament pentru slăbirea corporala. Veți fi impresionați de rezultat după diferite tratamente!

Recomandă!