Cum funcționează tehnologia Radiofrecventa Tripolara?

Tehnologia bazata pe RADIOFRECVENTA TRIPOLARA este cea mai noua metoda neinvaziva si nedureroasa care combate celulita ( aspectul de coaja de portocala ) lipsa de fermitate si elasticitate a pielii (atat corporale cat si faciale). Undele electromagnetice de Radiofrecventa Tripolara realizeaza penetrari intre 1-2 mm lucrand simultan pe toate cele trei straturi ale pielii ( epidermic, dermic si hipodermic ). La nivelul dermului produc, o contractie a fibrelor de colagen si elastina concomitent cu drenajul grasimilor din celulele grase.
Prin repetarea sedintelor de tratament se reseteaza functional celulele pielii producatoare de colagen si elastina care pe de o parte vor ancora si mai ferm pielea remodelata iar pe de alta parte o vor regenera, intineri si lifta.

Pe măsură ce pielea noastră se maturizează și este supusă în permanență efectelor asupra mediului, țesutul conjunctiv începe să se descompună, provocând riduri și alte semne de îmbătrânire.

Energia tripolară pătrunde în straturile pielii pentru a încălzi selectiv țesutul pielii și matricea extracelulară în care sunt încorporate fibrele de colagen. Încălzirea locală determină o contracție imediată a fibrelor de colagen și, în același timp, mărește metabolismul fibroblastelor, accelerând astfel producerea de noi fibre de colagen și elastină.

Contracția fibrelor de colagen și regenerarea depozitelor de colagen și elastină, strângeți straturile de piele, creând o piele mai fină, mai sănătoasă și mai tanară. Această tehnologie non-invazivă și fără durere utilizează un cap pentru a furniza energie tripolara la nivelul pielii – combinând efectele tehnologiilor uni-polare și biopole, încălzind selectiv celulele adipoase din țesuturile pielii.
Tripolarul folosește un cap pentru a încălzi simultan straturile de adâncime și de adâncime ale țesuturilor, protejând în același timp suprafața pielii. Acum, făcând-o mai ușoară și mai rapidă decât oricând pentru a netezi, strânge și regenera colagenul pielii fără injecții, intervenții chirurgicale sau întreruperi.

Tehnologia Radiofrecventei Tripolara crește selectiv temperatura celulelor adipoase făcând acest lucru simultan în straturile profunde și superficiale de grăsime. Acest lucru crește metabolismul și elibereaza grăsimile lichide din celulele grase.

După tratamentul și eliberarea grăsimilor lichide, celulele adipoase se micsorează în funcție de dimensiune, iar pielea este restabilită mai aproape de forma originală, reducând sau eliminând aspectul celulitei. Tripolarul este dovedit clinic pe toate tipurile de piele pentru regenerarea colagenului, strângerea și tonifierea pielii și îmbunătățirea laxității globale a pielii.

Se recomandă un curs de 8-12 tratamente cu un tratament pe săptămână, în funcție de zona corpului tratat. Fiecare tratament durează între 30-90 de minute pe zonă. Este posibil să se trateze mai mult de o zonă pe sesiune.
Radiofrecventa Tripolara pentru slăbire, tonifierea pielii și reducerea celulitei utilizează trei aplicații într-un singur sistem. Aceasta înseamnă că puteți avea o piele mai strânsă și o reducere a celulitei într-un singur tratament. Rezultatul rapid poate fi văzut! Tratamentul va reduce dimensiunea și greutatea în același timp. Astfel încât efectele tratamentului tind spre perfecțiune!

Recomandă!